Sorry, αλλά είπα να πω κι εγώ την άποψή μου.
Το site είναι πάρα πολύ καλό και, ιδίως αν σκεφθεί κανείς ότι είναι γραμμένο μόλις σε ένα απλό notepad, η δουλειά είναι πάρα πολύ καλή. ¶λλωστε, όπως είπε κι ο Kostakis, το site αυτό δημιουργήθηκε και συντηρείται μόνο από hobby.
Η "τεχνολογία" που χρησιμοποιείται στο πλαίσιο "Τελευταία νέα" είναι CSS και συμφωνώ με τον Apollondaman ότι δεν είναι και ότι καλύτερο ο τρόπος που κινείται με την κίνηση του ποντικιού. Προσωπικά, ψιλοζαλίζομαι έτσι όπως κάνει. Θα πρότεινα να αλλάζει απλά το χρώμα των γραμμάτων. Μπορείς να το κάνεις ορίζοντας ξεχωριστές Classes στο αρχείο CSS ώστε σε κάθε link να μπορείς να επιλέξεις διαφορετική ανταπόκριση στην κίνηση του ποντικιού.
Επίσης, μπορείς να βάλεις και καμιά φωτογραφιούλα ή ένα φλασάκι ή ένα κείμενο κινούμενο που να δείχνει τα τελευταία νέα κλπ στην κεντρική σελίδα. Είναι πολύ εύκολο και κάνει την εικόνα του site πιο "ζωντανή". Και δε χρειάζεται να επιβαρύνεις το site αν βάλεις μια φωτογραφία μικρούς μεγέθους ή σχετικά μέτριας ανάλυσης. ¶λλωστε, όπως έχεις πει κι εσύ ο ίδιος, οι περισσότεροι μπαίνουν από το PCLab το οποίο έχει ταχύτητα 10Μbps!
Όσον αφορά το περιεχόμενο του site θα έλεγα ότι οι "ιστοδρομίες" και το forum έχουν τρομερή επιτυχία. προσωπικά τα επισκέπτομαι τακτικότατα. Νομίζω, όμως, ότι το υπόλοιπο site είναι κάπως παραμελήμένο.
Anyway, πολλά είπα και δεν ξέρω αν κάνει. Μερικές φορές μπορεί να κάνεις και κακό αν επεμβαίνεις σε κάτι που είναι ήδη επιτυχημένο (τώρα σε γλύφω
)...
Ps:Αφου μπαίνεις που μπαίνεις κάθε τόσο ως administrator σβήσε και καθόλου αυτό το chat που δεν έχει σβήσει εδώ και μήνες... :whip:
Καλή συνέχεια...