Κοίτα! Γνωρίζω πως π.χ.
η ΔΑΠ έχει βγάλει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, θα γίνουν αναπληρώσεις, εξεταστική και μετά το εαρινό εξάμηνο. Ίσως να έχουν έτσι τα πράγματα, παρ' όλο που εμένα οι ημερομηνίες δεν μου βγαίνουν. Μονο που τότε δε θα είχε βγάλει και η σχολή καποια επίσημη ανακοίνωση; Μέχρι τωρα το μόνο που εχουν ανακοινωσει είναι η συνεχιση του χειμερινού εξαμήνου, τόσο στην ιστοσελίδα της σχολής, όσο και
στην ενημέρωση του Προέδρου. πιπλέον, ο πρόεδρος γράφει:
Το Δ.Σ. της Σχολής, στη συνεδρίασή του στις 27/03/2007, αποφάσισε ομόφωνα ότι, με τη λήξη των καταλήψεων, θα αξιολογηθούν τα δεδομένα και θα εξεταστεί άμεσα η πορεία του Ακαδημαϊκού Έτους. Όπως αντιλαμβάνεστε, η αντιμετώπιση του θέματος είναι πλέον αρκετά πολύπλοκη, έχοντας ιδιαίτερους περιορισμούς για τη Σχολή μας πέραν των γενικότερων του ΕΜΠ, και απαιτεί σοβαρή προετοιμασία και δυνατότητα επικοινωνίας με τους Τομείς και τους διδάσκοντες. Η οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί από το μόνο αρμόδιο όργανο που είναι η Γ.Σ. της Σχολής και θα υποβληθεί προς έγκριση στη Σύγκλητο, που θα συνεδριάσει στο μέλλον με αυτό το θέμα.
(η υπογράμιση δική μου)
Άμα ήταν δε θα λεγε ο πρόεδρος ""παίδες, στο καπάκι κάνουμε εξετάσεις, κάντε το κουμαντο σας";
Δεν ξερω, απλα εκφράζω μιαν αμφιβολία, αφού κατι δε μου κολλαει.. Εσένα;
Ούτως ή άλλως αύριο ειναι η ΓΣ του τμήματος, θα δείξει.. Που ξερεις, μπορεί να δωσουμε εξετασεις και να κανουμε μαθηματα ταυτοχρονα..